Boek 'Het is altijd het goede weer'

•    Wat moet je doen als je jezelf dag in, dag uit naar je werk sleept: relativeren of solliciteren?
•    Wat als je die zeurende gedachte ‘is dit het nou?’ niet meer uit je hoofd krijgt?
•    Wat als je dit werk niet meer wilt doen, maar niet weet wat je dan wél wilt?

Deze en andere prangende vragen over werk en loopbaan bespreek ik in Het is altijd het goede weer. In dit boek vol inspiratie, hoop en inzichten laat ik je op lichtvoetige en spitsvondige wijze jouw eigen antwoorden vinden. Zodat jij zélf op weg kunt naar werk dat past bij wie je van nature bent. En je werk geen ‘moetje’ meer is, maar zin en plezier geeft aan je leven.

 

Voorkant kaft Het is altijd het goede weer 18 mei 2017 01

De teksten in het boek zijn een selectie uit de inspiratie-artikelen die ik de afgelopen vier jaar schreef. Alleen al op mijn eigen website zijn deze meer dan 15.000 keer gelezen:

‘Bedankt voor je heldere metaforen. Je teksten inspireren me om gaande te blijven in mijn zoektocht!’
Maartje van Beurden, Stichting Prisma

‘Je schrijft een soort ‘aanwakkerhoutjes’ om het vuur in jezelf te vinden en op te poken. Ik kijk er steeds weer naar uit.’ 
Hans Brummer, SintLucas school

‘Precies in de roos! Heel bijzonder. Je weet ‘t zo goed te omschrijven en ik herken zoveel. Ik had dit echt net even nodig.’ 
Sigrid Tompot, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis 

 

KnopBestel   KnopeBook

 

Recensie NBD Biblion:

“Een bundel van ruim veertig columns die de schrijfster uitbracht op haar eigen website (www.jamienederpel.nl) en op die van NOLOC, een vereniging van loopbaanprofessionals. Haar columns noemt ze inspiratie-artikelen. De titel van deze verzameling is veelzeggend. Ruim tien van de columns is bijeengebracht onder het motto ‘Verander je blik, verander je wereld’. De auteur werkt als zelfstandig loopbaancoach in de natuur; ze doet haar werk, wandelend met de cliënt in de natuur. Het is haar overtuiging dat daar de rust en ruimte te vinden is om reflectie en inspiratie toe te laten. Op een bijna speelse wijze komen de onderwerpen van het denken en handelen in de loopbaan voorbij. Onderwerpen zijn zelfreflectie (mooie titel van een artikel: ‘Stilstand is vooruitgang’), het zetten van concrete stappen, het verwerken van tegenslagen. De schrijfster toont veel inlevingsvermogen voor mensen die over hun mogelijkheden in het werkzame leven willen nadenken. Een prettig leesbaar en enthousiasmerend boek.”

Recensent: G. Kruis

Het is altijd het goede weer in de media >>

Bestellen

Bestel Het is altijd het goede weer voor € 17,95 op de website van de Vrije Uitgevers:

KnopBestel

 

Liever digitaal? Voor € 9,99 bestel je het boek als eBook:

KnopeBook