Digitaal dieet-ambassadeurs

Overweeg je aan een digitaal dieet te beginnen? Veel mensen ging je voor! Hieronder vind je de digitaal dieet-ambassadeurs. Zij hebben meegedaan aan een digitaal dieet in de vastentijd en delen hier hun beweegredenen. Wil je ook digitaal dieet-ambassadeur worden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt mij ook een inspiratie-sessie of workshop laten geven in de organisatie waar je werkt. Heb je ideeën om meer mensen te laten meedoen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Dit zijn de digitaal dieet-ambassadeurs:

Katie NederpelKatie Nederpel

"Ik wil meer vrije tijd creëren en deze op een andere ontspannende manier in te vullen. Zo vind ik koken heerlijk en lees ik graag, dingen die ik nu eigenlijk te weinig doe."

Lees meer over Katie >>

 

 

Mijke Madida MachielsenMijke Madida-Machielsen

"Door mee te doen hoop ik meer rust te krijgen en mijn blik meer naar buiten te keren en daardoor weer bewust te worden van mijn omgeving en al het moois wat dat te bieden heeft."

Lees meer over Mijke >>

 

 

Marieke Buijsse van der HeijdenMarieke Buijsse-van der Heijden

"Ik geloof dat onze wereld een stukje mooier wordt als we met z’n allen bewuster leven, meer in verbinding zijn met onszelf en elkaar (in plaats van vergroeid met onze telefoon)."

Lees meer over Marieke >>

 

 


Rene de ClercqRené de Clercq

Ik ben nogal een nieuws-junk. Ik kan makkelijk 3 uur winnen door dat los te laten. Dus minder Facebook, nieuws-sites, WhatsApp, LinkedIn en al die andere ó zo belangrijke informatiebronnen die voor mijn dagelijkse afleiding en verleiding creëren. En het werkt: het Digitaal vasten heeft geleid tot meer tijd voor mezelf, en voor en met mijn directe omgeving. Ik ga bewuster met mijn telefoon om, en ik ben weer gaan lezen!

Lees meer over René >>

 

Leestip

In Digitaal dieet help ik je in 6 stappen op weg Cover Digitaal dieetnaar een ontspannen, bewuste en gezonde omgang met je smartphone. Je ontdekt waarom het zo lastig is om je mobiel opzij te leggen, in welke behoeften jouw telefoon je voorziet en hoe je dat verandert. Het boek combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten met haar eigen jarenlange ervaring en de wijsheid van monniken uit de vierde eeuw. Met als resultaat: een eigentijds digitaal dieet op maat en een heleboel praktische, beproefde tips. Zodat jij je aandacht eindelijk weer kunt besteden aan dat wat er wérkelijk toe doet in jouw leven. Lees meer >> 

KnopBestel