Digitaal dieet: ontspannen, bewust en gezond omgaan met je smartphone in 6 stappen

Cover Digitaal dieetZou jij je smartphone ook niet meer willen missen? Omdat-ie zo handig is, je altijd in contact staat met iedereen en je van alles op de hoogte bent? Maar kost je smartphone je eigenlijk ook meer tijd dan je zou willen? Dan is een digitaal dieet iets voor jou.

In mijn boek Digitaal dieet help ik je in 6 stappen op weg naar een ontspannen, bewuste en gezonde omgang met je smartphone. Je ontdekt waarom het zo lastig is om je mobiel opzij te leggen, in welke behoeften jouw telefoon je voorziet en hoe je dat verandert. In het boek combineer ik de nieuwste wetenschappelijke inzichten met mijn eigen jarenlange ervaring en de wijsheid van monniken uit de vierde eeuw. Met als resultaat: een eigentijds digitaal dieet op maat en een heleboel praktische, beproefde tips. Zodat jij je aandacht eindelijk weer kunt besteden aan dat wat er wérkelijk toe doet in jouw leven.

 KnopBestel

Recensie NBD Biblion: "Zeer toegankelijk geschreven"

"Een praktisch boek met een methode om minder en bewuster met de smartphone om te gaan. Jamie Nederpel zet de voor- en nadelen van het gebruik van de smartphone uiteen. Daarna presenteert ze zes stappen om minder en naar meer tevredenheid met de smartphone om te gaan, zodat er tijd over is om aandacht te besteden aan wat er echt toe doet in het leven. Met praktische tips. Nuchter en zeer toegankelijk geschreven. Jamie Nederpel (1978) had tien jaar lang een eigen praktijk als wandelend loopbaan- en
stresscoach. Inmiddels werkt ze als coördinator bij franciscaans ontmoetingshuis 't Stoofje, waar ze o.a. meditaties begeleidt. Sinds 2017 geeft ze workshops over een gezonde omgang met je smartphone. 'Digitaal dieet' is haar tweede boek."