Digitaal dieet beloningsformulier

In mijn boek Digitaal dieet vind je een heleboel praktische, beproefde tips die je helpen je digitaal dieet vol te houden. Een van die tips is het beloningsformulier. Elke dag dat je je digitaal dieet hebt volgehouden, teken je er een smiley bij op je beloningsformulier. Je kunt hier twee verschillende beloningsformulieren downloaden:

Kies het formulier dat bij jouw digitaal dieet past, print het uit, hang het op een zichtbare plek op waar jij dagelijks komt en teken elke dag een smiley. Kom maar op met die dopamine!

Leestip

In Digitaal dieet help ik je in 6 stappen op weg Cover Digitaal dieetnaar een ontspannen, bewuste en gezonde omgang met je smartphone. Je ontdekt waarom het zo lastig is om je mobiel opzij te leggen, in welke behoeften jouw telefoon je voorziet en hoe je dat verandert. Het boek combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten met haar eigen jarenlange ervaring en de wijsheid van monniken uit de vierde eeuw. Met als resultaat: een eigentijds digitaal dieet op maat en een heleboel praktische, beproefde tips. Zodat jij je aandacht eindelijk weer kunt besteden aan dat wat er wérkelijk toe doet in jouw leven. Lees meer >> 

KnopBestel