Digitaal dieet in jouw organisatie

Kunnen jouw collega's ook wel een paar weken een digitaal dieet gebruiken?

Zitten jullie tijdens vergaderingen meer op je mobiel dan eigenlijk handig is? Staan jullie achter de balie met je telefoon in de hand wanneer er even geen klanten of patiënten zijn, en dan soms per ongeluk ook wanneer die er wel zijn? Praten jullie weinig met elkaar tijdens de eetpauzes omdat je allemaal op je smartphone zit? Dan is digitaal dieet echt iets voor jouw organisatie! Denk bijvoorbeeld aan een Smartphoneloze Week, de Maand van de Digitale Balans of Digitaal vasten in de vastentijd. 

Inspiratie-sessies en workshops
Ik geef interactieve inspiratie-sessies voor grote groepen en persoonlijke workshops voor kleinere groepen (max. 15). Je kunt me uitnodigen voor en eenmalige sessie of workshop, of voor een reeks van drie. In dat laatste geval kom ik één keer voor of aan het begin van de digitaal dieet-periode, indien gewenst één keer halverwege en één keer aan het einde of erna. Alle bijeenkomsten duren anderhalf uur.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op voor een kennismakingsafspraak, dan kijken we welke vorm bij jouw organisatie past. Ik lever ook kant-en-klare teksten aan voor de aankondiging op jullie interne media.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leestip

In Digitaal dieet help ik je in 6 stappen op weg Cover Digitaal dieetnaar een ontspannen, bewuste en gezonde omgang met je smartphone. Je ontdekt waarom het zo lastig is om je mobiel opzij te leggen, in welke behoeften jouw telefoon je voorziet en hoe je dat verandert. Het boek combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten met haar eigen jarenlange ervaring en de wijsheid van monniken uit de vierde eeuw. Met als resultaat: een eigentijds digitaal dieet op maat en een heleboel praktische, beproefde tips. Zodat jij je aandacht eindelijk weer kunt besteden aan dat wat er wérkelijk toe doet in jouw leven. Lees meer >> 

KnopBestel