Klantervaringen

Aafke over de Wandelworkshop

"De afgelopen twee jaar heb ik twee schatten van kinderen gekregen. Maar hoe lief ze ook zijn: veel energie kost het combineren van een baan en een gezin met jonge kinderen wel. Toen ik de aankondiging van de wandelworkshop van Jamie Nederpel zag, dacht ik dus: dit is iets voor mij! Meer energie uit mijn werk halen, dat leek me wel wat.

De workshop bestond uit een wandeling op de Loonse en Drunense heide, maar er werd ook regelmatig - letterlijk en figuurlijk - stilgestaan. Zo maakten we een ontspannende wandeling in stilte, werden we met een aantal vragen individueel het bos ingestuurd en spraken we in tweetallen over wanneer je 'flow' ervaart in je werk en hoe je ervoor kunt zorgen dat je die momenten vaker ervaart.

De gesprekken en het buiten zijn zorgen voor een fijne reflectieve sfeer. Nu eens echt de tijd nemen om stil te staan bij bijvoorbeeld de vraag waarom je voor dit vak gekozen hebt en aan een wildvreemde vertellen welke obstakels en pieken je ervaart in je werk, gaven mij nieuwe inzichten."

Lees meer klantervaringen >>

Meer informatie

Wandelworkshop 'Haal meer energie uit je werk'
In een groep van maximaal 8 personen ontdek je in 1 ochtend of middag wat jouw belangrijkste energiebronnen zijn en hoe je deze (vaker) kunt toepassen in je werk.
Lees meer >>

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.