Klantervaringen

Andreea Schoorl over het Loopbaantraject

"Dankzij Jamie heb ik een aantal belangrijke beslissingen in mijn leven genomen. Ik kwam begin 2012 met haar in contact en vanaf ons eerste kennismakingsgesprek wist ik dat ze mij kon helpen. Ze brengt warmte, professionaliteit, oprechte interesse en dynamiek in haar coachprogramma. Elke keer na een sessie kon ik mijn vorderingen zien. Mijn doel, een nieuwe studie en/of baan, werd steeds duidelijker. Ze gaf me de kracht om mijn keuze in de praktijk te brengen, om in mezelf te geloven en om voor mezelf te kiezen in plaats van met mijn keuze anderen te willen plezieren. Ik kan Jamie aan iedereen aanbevelen die voor een verandering in zijn of haar leven staat, maar ook aan diegenen die die verandering niet durven aangaan!"

Lees meer klantervaringen >>

Meer informatie

Loopbaantraject 'Werk vanuit je natuur'
In 6 inspirerende, verhelderende coachwandelingen ontdek je welk werk past bij wie je van nature bent. Zodat werken je meer energie oplevert dan het kost.
Lees meer >>

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.