Klantervaringen

Annelies Janssen over de Coachwandeling

"Ik heb Jamie ontmoet tijdens een workshop wandelcoaching die ze gaf bij HetWerktCafe. Ik was toen verrast doordat Jamie een totaal andere benadering gebuikte dan ik van een coach zou verwachten. Dat had mij zo geïnspireerd dat ik graag met haar een wandelsessie wilde doen.

Ik had Jamie ingeroepen omdat ik bezig ben een eigen onderneming te starten en daar mijn twijfels bij had. Mijn vragen waren: Is dit de goede weg die ik aan het inslaan ben? En wat voor natuurlijke kwaliteiten heb ik die ik daarvoor kan inzetten? Of heb ik nog wat anders nodig dat mij kan helpen.

Jamie is iemand die heel goed oplet, kijkt naar lichaamstaal en goed luistert. Ze hield me een spiegel voor en gaf me de woorden terug die ik zelf gebruikte. Ze hielp me om mijn eigen oplossing te bedenken. En de natuur daarbij als ondersteuning te gebruiken. Uiteindelijk ben ik zelf degene die de oplossing heeft en daar heeft ze me ontzettend bij geholpen.

Tijdens de sessie gaf ik aan erg moe te zijn. Ik kreeg toen de ruimte om die moeheid kwijt te raken. Op een plek die mij aanstond en waar ik alle ruimte mocht nemen. Dat gaf mij heel veel rust en vooral nieuwe inzichten. De natuur hielp mij om weer bij mezelf te komen om mij nieuwe dingen te laten zien en te relativeren.

Ik ben er van overtuigd dat dit de beste remedie is. Gewoon buiten zijn met de wandelcoach (Jamie) die de kennis in huis heeft en rust biedt om te groeien in je eigen proces."

Lees meer klantervaringen >>

Meer informatie

Coachwandeling 'Loop jezelf los'
Heb je een vraag over je loopbaan? En loop je vast in het zoeken naar een antwoord? Neem dan deel aan een eenmalige, individuele coachwandeling.
Lees meer >>

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.