Klantervaringen

Edith Kalmeijer over de Coachwandeling

"Tijdens de coachwandeling met Jamie werd ik me bewust van de dingen die ik diep in mijn hart wil bereiken. Dat wat ik al wel vaag en intuïtief aanvoelde, werd door de coachwandeling concreet. Zo ga ik nu kiezen voor een training die mij dichter bij mijn doel brengt, in plaats van de opleiding waarvan ik dacht dat die wel goed op mijn cv zou passen. Ook hielp Jamie me om acties te benoemen, zodat ik meteen aan de slag kon. Toen ik thuiskwam na de wandeling ben ik bijvoorbeeld meteen gaan brainstormen, om concreet vorm te kunnen geven aan mijn droom.

Jamie heeft aandacht, luistert en observeert heel goed en stelt héle goede vragen. Het wandelen in de natuur daarbij werkt goed. Ik was alle gevoel van tijd kwijt en kon me helemaal richten op mezelf. Dat komt er niet snel van in onze dynamische wereld. Ik zou iedereen die vorm wil geven aan dromen en wensen die nog niet zo helder zijn, een coachwandeling met Jamie aanraden."

Lees meer klantervaringen >>

Meer informatie

Coachwandeling 'Loop jezelf los'
Heb je een vraag over je loopbaan? En loop je vast in het zoeken naar een antwoord? Neem dan deel aan een eenmalige, individuele coachwandeling.
Lees meer >>

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.