Klantervaringen

Mignon Lebis over het Loopbaantraject

"Via het Mobiliteitscentrum in Breda kwam ik in contact met Jamie. Ik had geen idee wat het zou zijn om te gaan wandelen met een coach, normaal doe je zoiets op kantoor. Maar wie niet waagt... Het doel was voor mij om na het beëindigen van mijn contract eens werkelijk uit te vinden: waar sta ik in het leven, hoe nu verder en hoe ga ik dat bereiken? Tijdens onze loopsessies in het bos kwam ik tot een prachtig inzicht! Ik wist niet dat de natuur zo verhelderend kon werken. Ook de huiswerkopdrachten sloten goed aan. Jamie heeft me daarbij goed op weg geholpen. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen, al is het maar voor jezelf om te zien waar je staat in je leven en wat je (nog) wil bereiken in je verdere loopbaan. Je kunt het... je moet het alleen nog durven..."

Lees meer klantervaringen >>

Meer informatie

Loopbaantraject 'Werk vanuit je natuur'
In 6 inspirerende, verhelderende coachwandelingen ontdek je welk werk past bij wie je van nature bent. Zodat werken je meer energie oplevert dan het kost.
Lees meer >>

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.