Klantervaringen

Sigrid over het Loopbaantraject

"Ik had het niet naar mijn zin op het werk. Door de hoge werkdruk zat ik ook niet lekker in mijn vel. Ik wilde wel solliciteren, maar ik wist niet zo goed wat ik leuk vond en wat bij mij paste. Wat kan ik en waar liggen mijn kwaliteiten en talenten?

In eerste instantie wilde ik niet aan een loopbaantraject beginnen, omdat ik me dan helemaal bloot moest geven. Maar na een tijdje nadenken leek het mij toch een goed idee om een traject te gaan doen. En ik ben heel blij dat ik het heb gedaan!

Het loopbaantraject heeft me veel meer inzicht gegeven in wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn. Meer inzicht in hoe ik als persoon ben, hoe andere mensen kunnen zijn en hoe ik daarmee kan omgaan. Ik heb geleerd om meer van mezelf te houden en te luisteren naar de zachte stem in mij en niet naar mijn innerlijke criticus.

Door de gesprekken met Jamie kreeg ik meer zin in mijn werk en ging ik er niet meer met tegenzin naartoe. Ik kon beter met bepaalde situaties omgaan. Ze gaf mij handvatten om verder te gaan, het probleem aan te pakken en (kleine) stappen in de goede richting te zetten. Ik kreeg inzicht in dingen die ik stiekem, erg diep van binnen, misschien al wist, maar die ver weg gezakt waren.

Door het wandelen in de natuur voelde ik me vrij en kon ik vrijer en creatiever denken. De natuur zorgde ook voor rust. Door dingen in de natuur kwamen we ook weer op nieuwe inzichten, gespreksonderwerpen en mooie vergelijkingen.

Ik heb veel gehad aan de passende opdrachten die Jamie me liet doen en de boeken die ze me heeft aangeraden. Verder vond ik het tijdens de gesprekken fijn dat Jamie mij op andere of tegenovergestelde gedachtes bracht en wees. Hierdoor ging ik ook anders naar situaties kijken. Ze heeft me een goede spiegel voor gehouden, waardoor ik ook mijn eigen houding ben gaan veranderen.

Concreet heb ik door het loopbaantraject meer zelfvertrouwen en zelfkennis gekregen. Ik weet wat ik wil en kan. Daardoor zit ik beter in mijn vel. Uiteindelijk heb ik de stap genomen om te solliciteren en nu heb ik een andere baan!

Ik zou een loopbaantraject bij Jamie zeker aanraden. Heel veel zaken die besproken zijn, zijn voor veel mensen van toepassing en herkenbaar. Ik denk nu nog vaak terug aan wat ik heb geleerd tijdens de wandelingen, dus dank daarvoor!"

Lees meer klantervaringen >>

Meer informatie

Loopbaantraject 'Werk vanuit je natuur'
In 6 inspirerende, verhelderende coachwandelingen ontdek je welk werk past bij wie je van nature bent. Zodat werken je meer energie oplevert dan het kost.
Lees meer >>

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.