Loopbaanprogramma 'De Creatiespiraal'

Eigenlijk weet je wel wat voor werk je zou willen doen. Wat voor werk past bij wie je van nature bent. Maar ja. De weg daarnaartoe is onzeker. Misschien moet je een opleiding volgen, of stage lopen, of veel netwerkgesprekken voeren. En daar kun je vast geen tijd voor vrijmaken. Je kunt jezelf vast niet gemotiveerd houden. Als het niet lukt, dan ben je je droom kwijt. Je voelt wel het verlangen om je wens werkelijkheid te maken, maar je durft niet.

Ik daag je uit om dat wel te doen.

De natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid
In zijn boek 'De Creatiespiraal' beschrijft Marinus Knoope de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid. Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens een voorbode van wat je later kunt realiseren. Zoals er in de natuur een vaste route is van bloesem naar vrucht en van zaad naar oogst, zo is er ook een welbepaalde weg van wens naar werkelijkheid. Een weg die mensen kunnen volgen.

Het loopbaanprogramma
Het loopbaanprogramma 'De Creatiespiraal' bestaat uit 12 stappen. In dit programma doorloop je deze stappen zelfstandig en bespreek je je bevindingen tijdens 4 inspirerende, verhelderende coachwandelingen. We bekijken waar je knelpunten en worstelingen zitten en je pakt belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om je wens daadwerkelijk te realiseren aan. Je schrijft elke stap voor jezelf uit en verwerkt zo de inzichten die je opdoet tijdens de coachwandelingen. Op die manier ontwerp je je eigen natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid.

Anders dan in het loopbaanprogramma 'Werk vanuit je natuur' geef jij in dit loopbaanprogramma zelf aan wanneer je de coachwandelingen wilt. Je ontdekt en volgt je eigen ritme. Zo leer je ook om meer op je eigen intuïtie en beslissingen te vertrouwen. Op die manier werk je in dit loopbaanprogramma niet alleen aan het verwezenlijken van je wens, maar ook aan je zelfsturend vermogen. Hoe lang het programma duurt, is daarom niet te zeggen. Dat kan 3 maanden zijn, of anderhalf jaar. Dat merk je vanzelf.

Cadeau
Bij het loopbaanprogramma 'De Creatiespiraal' krijg je het boek ‘Filo ontdekt de wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid’ cadeau. Dat is een nog sprankelender versie van De Creatiespiraal dan de volwassen editie.

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook je eigen natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid ontdekken? En werk gaan doen dat je meer energie oplevert dan het kost? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling in het mooie Pagnevaartbos in Hoeven. De coachwandelingen vinden plaats in een van mijn vaste wandelgebieden naar keuze.

KnopContact

Klantervaringen

Mignon Lebis over het Loopbaanprogramma
"Ik wist niet dat de natuur zo verhelderend kon werken."
Lees meer >>

Sigrid over het Loopbaanprogramma
"Concreet heb ik door het loopbaanprogramma meer zelfvertrouwen en zelfkennis gekregen. Ik weet wat ik wil en kan. Daardoor zit ik beter in mijn vel"
Lees meer >>