Loopbaanprogramma 'Werk vanuit je natuur'

Voor veel mensen is werken vooral een manier om geld te verdienen. Soms leuk, soms vervelend, maar bovenal noodzakelijk om in je onderhoud te voorzien. Wanneer je werkt vanuit je natuur, geeft werken je leven daarnaast ook zin, energie en plezier. En dat geef je op jouw beurt weer door.

Werk dat past bij wie je van nature bent; dat is zoiets als je persoonlijke missie. Als je op die manier kunt werken, vervult werken dieperliggende behoeften dan alleen geld verdienen of sociale contacten opdoen. Je bent een bron van inspiratie voor anderen en kunt vanuit je eigen, authentieke bijdrage iets voor anderen betekenen. Werk is dan een van de zingevende factoren in je leven.

Ik geloof dat je de moeite waard bent om van je verlangen naar deze manier van werken werkelijkheid te maken. Ik inspireer je om dat ook daadwerkelijk te doen. Om hierin persoonlijk leiderschap te tonen en je eigen weg te vinden en te gaan. Dat begint bij zelfkennis. Bij vragen als: wie ben ik, wat wil ik? En vervolgens: wat houdt me tegen? Hoe kan ik dat overwinnen? De antwoorden op deze vragen draag je in jezelf bij je.

Door je onbewuste aan te spreken, krijg je hier toegang toe. Maak je hoofd leeg en zoek de stilte in jezelf op. Denk niet alleen na, maar maak ook vanuit je gevoel contact met je innerlijke waarden en drijfveren. En kom in beweging, letterlijk. Daarmee zet je je beide hersenhelften aan het werk. Niet alleen het logische linkerdeel, maar ook het creatieve rechterdeel.

Een coachwandeling in de natuur biedt dit allemaal. Zowel de rust en stilte als de beweging en het gesprek helpen om je geest leeg te maken. De natuur biedt iets wat in het dagelijks leven vaak ontbreekt: rust, ruimte, stilte, inspiratie en energie. Loopbaancoaching in de natuur is meer dan wandelend een goed gesprek voeren. Het brengt je in contact met je werkelijke verlangens. Keuzes en antwoorden komen vanzelf, vanuit jezelf. De natuur is de ideale plek om nieuwe inzichten op te doen over je eigen natuur en werk dat daarbij past.

Vanuit de rust van de natuur, komt er ruimte in je hoofd om toe te werken naar een goed resultaat.

Het individuele loopbaanprogramma Werk vanuit je natuur bestaat uit een gratis kennismakingswandeling, 6 inspirerende, verhelderende coachwandelingen van 1,5 - 2 uur in een van mijn vaste wandelgebieden naar keuze en een op maat gemaakte rapportage met de belangrijkste bevindingen en conclusies uit je loopbaanprogramma.

Wil je er ook achter komen welk werk past bij wie je van nature bent? Zodat werken je meer energie oplevert dan het kost? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling in het mooie Pagnevaartbos in Hoeven.

KnopContact

Klantervaringen

Mignon Lebis over het Loopbaanprogramma
"Ik wist niet dat de natuur zo verhelderend kon werken."
Lees meer >>

Sigrid over het Loopbaanprogramma
"Concreet heb ik door het loopbaanprogramma meer zelfvertrouwen en zelfkennis gekregen. Ik weet wat ik wil en kan. Daardoor zit ik beter in mijn vel"
Lees meer >>