Nieuws

Gratis coaching voor 45-plussers

Ben je 45 jaar of ouder en werk je ten minste 12 uur per week? Dan kom je in aanmerking voor de subsidieregeling 'Ontwikkeladvies voor 45-plussers’. Via deze regeling kun je kosteloos een aantal gesprekken houden met een erkende loopbaancoach. De coach vraagt hiervoor vervolgens subsidie aan (€ 600,-) bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Als Noloc erkend loopbaancoach doe ik uiteraard ook aan de regeling mee.

Voorheen konden alleen specifieke beroepen zoals ambulancemedewerkers, schoonmakers en leerkrachten gebruikmaken van de subsidie. Minister Koolmees heeft onlangs besloten dat alle 45-plussers in aanmerking komen. Dus ook ZZP'ers. Hij vindt het, net als ik, belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk en over hun persoonlijke ontwikkeling. "Maar," zegt hij, "in de praktijk komen mensen daar niet altijd aan toe. Zeker niet als ze goed op hun plek zitten en een druk leven leiden." Loopbaancoaching in de natuur is dan van grote waarde. Je maakt echt even een pas op de plaats.

De coaching voor het ontwikkeladvies bestaat uit 3 coachwandelingen van 1,5 uur in en wandelgebied dat we samen afspreken. De kennismakingswandeling voorafgaande aan het coachtraject is gratis en vindt plaats in het Pagnevaartbos in Hoeven. Indien nodig kun je aanvullend nog 3 coachwandelingen doen, waardoor je bij elkaar opgeteld een compleet loopbaanprogramma doorloopt. Voor deze 3 aanvullende coachwandelingen is geen subsidie beschikbaar.

Wil je weten wat de regeling voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0624978944.

Meer informatie

Wandelprogramma's
Wil je meer weten over loopbaancoaching in de natuur? Bekijk dan mijn wandelprogramma's.

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.