Nieuws

Inspiratie: Stop niet met werken als je baan stopt!

Naast inkomen, structuur en sociale contacten geeft werk ook zin aan ons leven. Want wanneer we werken, zetten we – als het goed is – onze talenten in ten behoeve van iets of iemand anders. En dat geeft ons het gevoel dat we van waarde zijn, dat het zin heeft wat we doen. Als je niet werkt, tijdelijk of structureel, vrijwillig of niet, kun je dat gevoel verliezen. Maar waarom zou je stoppen met je talenten inzetten voor iets of iemand anders als je er niet voor betaald wordt? Daarvoor is het leven te kort en je talenten te kostbaar! Meer hierover lees je in mijn nieuwste inspiratie-artikel:
 
 
Ik schreef het artikel als inleiding van een workshop voor het FLOW Netwerk uit Waalwijk. FLOW is een groep mensen in-between-jobs die elkaar inspireren en helpen bij de zoektocht naar werk. Ben je zelf werkzoekend? Dan is zo'n netwerk echt een aanrader! Andere voorbeelden zijn de Walk&Talk bijeenkomsten in veel bibliotheken en de bijeenkomsten van landelijk netwerk DeBroekriem

Meer informatie

Wandelprogramma's
Wil je meer weten over loopbaancoaching in de natuur? Bekijk dan mijn wandelprogramma's.

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.