Nieuws

Nu gratis coaching voor iedereen

Subsidieregeling Ontwikkeltraject maakt drie gratis coachwandelingen mogelijk voor iedereen

Sta je op een kruispunt in je loopbaan en heb je geen idee welke kant je op moet? Misschien sluimert het al langer en heeft corona je het laatste zetje gegeven, of een flinke duw. Dan is dit je kans: je kunt dit jaar vanwege een landelijke subsidieregeling gratis een ontwikkeltraject met mij doen, bestaande uit drie coachwandelingen van anderhalf uur. Hierin sta je – figuurlijk – stil bij je wensen en verlangens op werkgebied, bij wat je kunt en wat je mogelijkheden zijn. Het traject is gratis voor iedereen vanaf 18 jaar tot aan de pensioengerechtigde leeftijd, of je nu een baan of bedrijf hebt of in between jobs bent.

Alle coachgesprekken vinden wandelend plaats in een natuurgebied in West-Brabant: het Bredase Mastbos, de Oude Buisse Heide in Achtmaal, het Pagnevaartbos in Hoeven of Landgoed Lievensberg in Bergen op Zoom. Door te wandelen zet je je beide hersenhelften aan het werk. Niet alleen het logische linkerdeel, maar ook het creatieve rechterdeel. Bovendien biedt de natuur iets wat in het dagelijks leven vaak ontbreekt: rust, ruimte, stilte, inspiratie en energie. Tussen de gesprekken door maak je opdrachten, zodat je zelf actief met je loopbaan aan de slag gaat en blijft. Een arbeidsmarktscan maakt deel uit van het ontwikkeltraject.

Afhankelijk van je vraag kun je het ontwikkeltraject van drie coachwandelingen aanvullen met een loopbaantraject van drie coachwandelingen, waardoor je het complete loopbaanprogramma ‘Werk vanuit je natuur’ doorloopt. Je gaat hiermee verder de diepte in en onderzoekt welk werk en welke manier van werken nu echt passen bij wie je van nature bent. Voor deze aanvullende coachwandelingen is geen subsidie beschikbaar. Draagt je eventuele werkgever hier niet aan bij, dan hanteer ik een speciale particulierenkorting van 40%.

De subsidie hoef je niet zelf aan te vragen, dat gaat tussen mij als loopbaancoach en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het enige wat het ontwikkeltraject van je vraagt, naast het invullen van wat formulieren, is je tijd, aandacht en energie en de bereidheid om stil te staan bij wat jou beweegt!

Wil je meer weten? Neem contact met mij op voor een (telefonische) kennismaking: 0624978944 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Wandelprogramma's
Wil je meer weten over loopbaancoaching in de natuur? Bekijk dan mijn wandelprogramma's.

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.