Nieuws

Nieuwe Ontwikkeladviezen in 2021

Vanaf januari 2021 weer subsidie (en ruimte) voor gratis coaching

 

Goed nieuws voor iedereen die eerder dit jaar misgreep: met ingang van 1 december a.s. kunnen maar liefst 50.000 mensen deelnemen aan nieuwe Ontwikkeladvies trajecten, volledig gesubsidieerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Het Ontwikkeladvies is een traject van ten minste 4 coachuren met een erkende loopbaancoach om je te bezinnen op je loopbaan. In mijn geval betekent dat 3 coachwandelingen van 1,5 uur in een wandelgebied in West-Brabant. Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. Of je nu een baan of bedrijf hebt, of in between jobs bent: je kunt via deze regeling een ontwikkeltraject van 3 coachwandelingen met mij doen en het kost je niets.

Zoals je wellicht weet, ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die op een kruispunt staan in hun loopbaan en niet weten welke kant ze op moeten. Herkenbaar? Misschien sluimert het al langer en heeft corona je het laatste zetje gegeven. Of zelfs een flinke duw en zit je nu zonder werk of opdrachtgevers. Maar ook als corona helemaal niets met je loopbaantwijfels te maken heeft en je je al langer door mij zou willen laten coachen, ben je van harte welkom!

Vanwege de afronding van alle lopende Ontwikkeladvies trajecten heb ik vanaf januari 2021 en verder weer ruimte voor nieuwe trajecten. Heb je interesse, laat het me weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan maken we een afspraak voor een telefonische kennismaking.

Graag tot ziens!

Meer informatie

Wandelprogramma's
Wil je meer weten over loopbaancoaching in de natuur? Bekijk dan mijn wandelprogramma's.

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.