Over Jamie Nederpel

Lois Oomen LO FotografieOpgeleid als communicatieadviseur, loopbaan-, stress- en natuurcoach en meditatiebegeleider had ik tien jaar lang een eigen praktijk als wandelend loopbaan- en stresscoach. In die periode schreef ik mijn eerste boek, Het is altijd het goede weer.

Inmiddels werk ik als coördinator bij ontmoetingshuis ’t Stoofje in mijn woonplaats Oudenbosch. Ik geef er meditaties en zorg er samen met mijn collega-coördinator Ellen voor dat onze vijftig vrijwilligers hun werk kunnen doen. Bij ’t Stoofje werken we vanuit de waarden van de middeleeuwse mysticus Franciscus van Assisi: eenvoud, duurzaamheid en naar elkaar omkijken. Er zijn, met aandacht en liefde voor mens én natuur. Durven kiezen voor wat er werkelijk toe doet en daarnaar leven.

Onze smartphone staat die keuze vaak in de weg. Daarom houd ik me zich sinds 2017 ook bezig met digitaal dieet. Ik deed en schreef mee aan de rubriek Modern vasten van dagblad BN DeStem, las tientallen boeken en onderzoeken over de gevolgen van ons smartphonegebruik en geef workshops in digitaal vasten en digitaal dieet aan organisaties en particulieren. Al mijn kennis en ervaring met digitaal dieet, inclusief een eigen digitaal dieet-methode, die lees je in mijn tweede boek Digitaal dieet.

Verder schreef en schrijf ik onder andere voor vakblad Loopbaanvisie, TCC Magazine voor therapeuten, coaches en counselors en het Franciscaans Maandblad Alle goeds. Wil je op de hoogte blijven van mijn inspiratie-artikelen en columns, meld je dan hier aan

O, en de fantastische foto is gemaakt door Loïs Oomen van LO Fotografie!

KnopContact

Stuur mij gratis inspiratie!

Wil je (on)regelmatig nieuwe inspiratie in je mailbox? Een artikel, een meditatie. Dat kan! Laat dan hier je naam en mailadres achter:

 
 
 
 Alles ingevuld? Druk op enter!