Over Jamie Nederpel

Wat wil je over iemand weten als je een coach zoekt? Wie ik ben, of ik een beetje degelijk ben opgeleid, wat mijn ervaring is, dat soort dingen. En of het klikt. Je geeft jezelf niet zomaar bij de eerste de beste bloot.

lofotografie40 GrootIk ben Jamie Nederpel. Voordat ik Jamie Nederpel Coaching startte, werkte ik ruim tien jaar als communicatieadviseur in de non-profit sector. Mijn voorkeur lag bij interne en arbeidsmarktcommunicatie, omdat dat ging over individuele medewerkers en wat hen beweegt. Ik schoof steeds meer op van communicatieadvies naar intermenselijke communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik ontdekte dat het coachen van mensen past bij wie ik van nature ben.

De post-HBO opleiding tot coach voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling bij Annet Brinkhuis Opleidingen was een logische volgende stap. In die tijd ontdekte ik mijn liefde voor wandelcoaching. En merkte ik hoe verhelderend de natuur en het wandelen werkten voor mijn gesprekspartners. Het succesvol afronden van mijn opleiding in 2012 betekende de start van Jamie Nederpel Coaching. Ik deed in 2013 een aanvullende cursus natuurcoaching om de natuurlijke omgeving nog meer in te kunnen zetten tijdens mijn coachwandelingen. Daarna deed ik de beide train-de-trainer-cursussen 'De Creatiespiraal' bij Marinus Knoope, waardoor ik nu gecertificeerd creatiecoach ben. In 2016 en 2017 deed ik de Masterclass Loobaancoaching bij Annet Brinkhuis Opleidingen. In 2017 verscheen ook mijn boek met inspiratie-artikelen, 'Het is altijd het goede weer' en sinds 2018 heb ik een column in het TCC Magazine voor herapeut, coach en counselor. In 2020 rondde ik de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CRS-methode af, waardoor ik nog beter toegerust ben om ook mensen met stressklachten of burn-out te begeleiden bij hun zoektocht naar een betere balans.

Naast mijn werk als wandelend loopbaan- en stresscoach geef ik ook workshops in Digitaal vasten en Digitaal dieet, organiseer ik (vrijwilllig) bezinnende activiteiten in het Arboretum in Oudenbosch onder de noemer 'Bezinnen in het Groen' en begeleid ik (wandel) meditaties. Sinds 2021 werk ik ook (parttime) als coordinator van Franciscaans ontmoetingshuis 't Stoofje in Oudenbosch.

Je weet nu een beetje wie ik ben. Of het klikt weet je pas als je elkaar ontmoet. Maak een afspraak met mij voor een gratis kennismakingswandeling. Dan merk je gelijk hoe heerlijk en verhelderend het is om buiten in de natuur over je werk en leven te praten. 

 

KnopContact

Meer informatie

Wandelprogramma's
Wil je meer weten over loopbaancoaching in de natuur? Bekijk dan mijn wandelprogramma's.

Gratis kennismakingswandeling
Wil je ook ervaren hoe verhelderend en inspirerend loopbaancoaching in de natuur is? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling.