Wandelworkshop 'Haal meer energie uit je werk'

De wandelworkshop 'Haal meer energie uit je werk' is een aanrader voor mensen die willen dat werken meer energie oplevert dan het kost. Die ruimte willen voelen om 'ja' te blijven zeggen tegen nieuwe kansen en uitdagingen. Zodat ze in beweging blijven op een manier die bij hen past.

De deelnemers ontdekken wat hun belangrijkste energiebronnen zijn en hoe ze deze (vaker) kunnen toepassen in hun werk. Omdat de workshop buiten in de natuur is, krijgen ze sowieso al een heleboel energie. Ze gaan zowel alleen als in tweetallen aan de slag. Ze wisselen ervaringen uit en sparren samen over hun energiebronnen.

Aan het eind van de workshop bepalen ze zelf een heel concrete, specifieke actie om al in de komende 48 uur meer energie uit hun werk te halen. De deelnemers gaan naar huis met een handig werkblad om hun bevindingen in te vullen, wat de kans vergroot dat ze daadwerkelijk in beweging komen.

De wandelworkshop past uitstekend in een Loopbaan4daagse, Vitaliteitsweek, Week van de Werkstress, Dag van de Mobiliteit of op de loopbaantraining-jaarkalender. Verschillende organisaties hebben de workshop op deze manier aan hun medewerkers aangeboden. Interesse? Neem contact met mij op.

KnopContact

Klantervaringen

Aafke over de wandelworkshop
"De gesprekken en het buiten zijn zorgen voor een fijne reflectieve sfeer."
Lees meer >>

Ellen van Gelder over de wandelworkshop
"Het was een verfrissende ervaring om tijdens het wandelen, in een groep, na te denken en te praten over je werk."
Lees meer >>