Wandelworkshop 'Natuurlijk loslaten'

Net als de natuur kent ons werk een natuurlijke cyclus van vier seizoenen. De herfst is de tijd van de balans opmaken. Van loslaten wat niet meer nodig is en veranderen wat niet meer voldoet. Zo maken we ruimte voor nieuwe mogelijkheden en voor onszelf. En zo voorkomen we de stress die ontstaat bij het langdurig vasthouden aan belemmerende verwachtingen, taken en rollen.

Tijdens deze verhelderende wandelworkshop ontdekken de deelnemers wat zij willen loslaten en veranderen en leren ze hoe ze dat kunnen doen. En wanneer deze workshop in de herfst plaatsvindt, lopen de deelnemers letterlijk door de herfst heen. De wind, de verkleurde bladeren en de geur van natte aarde inspireren om met een frisse blik naar hun werk te kijken en door tijdig los te laten ook in de herfst meer energie uit hun werk te halen.

De wandelworkshop past uitstekend in een Loopbaan4daagse, Vitaliteitsweek, Week van de Werkstress, Dag van de Mobiliteit of op de loopbaantraining-jaarkalender. Verschillende organisaties hebben de workshop op deze manier aan hun medewerkers aangeboden. Interesse? Neem contact met mij op. 

KnopContact

Klantervaringen

Aafke over de wandelworkshop
"De gesprekken en het buiten zijn zorgen voor een fijne reflectieve sfeer."
Lees meer >>

Ellen van Gelder over de wandelworkshop
"Het was een verfrissende ervaring om tijdens het wandelen, in een groep, na te denken en te praten over je werk."
Lees meer >>