Wandelworkshop 'Werk vanuit je natuur'

Veel mensen werken tegen hun natuur in. De manier waarop ze hun werk doen, sluit niet aan bij hun oorspronkelijke drijfveren en natuurlijke kwaliteiten. Omdat ze niet meer weten wat die drijfveren en kwaliteiten zijn, of omdat ze die niet herkennen. Op die manier kost werken heel veel energie en levert het amper iets op.

Wanneer je werkt op een manier die past bij wie je van nature bent, dan gaat het haast vanzelf. Het voelt niet als werken. Je bent energieker, blijer, hebt meer zelfvertrouwen. En daarmee ben je zelf ook weer een inspiratiebron voor anderen

Tijdens de wandelworkshop ‘Werk vanuit je natuur’ vinden maximaal 8 deelnemers buiten de hectiek van alledag de ruimte en de rust om stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling in hun werk. Ze doen gerichte oefeningen om hun oorspronkelijke drijfveren en/of natuurlijke kwaliteiten te (her)ontdekken en te brainstormen hoe ze deze meer plek kunnen geven in hun werk. Gedurende een dagdeel doen ze zo nieuwe inzichten op over hun eigen natuur en de manier van werken die daarbij past.

De wandelworkshop past uitstekend in een Loopbaan4daagse, Vitaliteitsweek, Week van de Werkstress, Dag van de Mobiliteit of op de loopbaantraining-jaarkalender. Verschillende organisaties hebben de workshop op deze manier aan hun medewerkers aangeboden. Interesse? Neem contact met mij op.

KnopContact

Klantervaringen

Lonneke Ploum over de Loopbaan4daagse
"Jamie is een gedreven wandel- en loopbaancoach met wie je prettig samenwerkt."
Lees meer >>

Ellen van Gelder over de wandelworkshop
"Het was een verfrissende ervaring om tijdens het wandelen, in een groep, na te denken en te praten over je werk."
Lees meer >>